Voordat de strijd losbarstte, werd een teamfoto gemaakt van de spelers, leiders en vlaggers van Bruchterveld 2. Klaar voor de aftrap begonnen beide teams in evenwicht, met kansen over en weer. Martijn had de eer om de score te openen na een assist van Niels, maar helaas ging de vlag omhoog, buitenspel. De Zweef rook bloed en kreeg al snel de overhand, wat resulteerde in een vroege 0-1. Vlak voor de rust kregen we nog een klap te verwerken toen een prachtige vrije trap onhoudbaar in de rechterkruising belandde, 0-2.

Na rust was het wedstrijdbeeld duidelijk: De Zweef had het balbezit stevig in handen en speelde rustig rond. Wanneer Bruchterveld eindelijk de bal veroverde, werd deze al snel weer ingeleverd bij de tegenstander. De 0-3 was een klassiek geval van balverlies op het middenveld. In de snelle omschakeling werd een buitenspeler van De Zweef diep gestuurd en zijn voorzet werd ongelukkig door een van onze verdedigers in eigen doel gewerkt.

Eindstand: 0-3