Afgelopen donderdagavond speelden Bruchterveld en Kloosterhaar voor de beker tegen elkaar op de Noppenweide.
De Tricolores namen brutaal het initiatief en dat vond Kloosterhaar prima. De gastheren drongen wel aan, maar creëerden geen echte kansen.
Met de eerste beste tegenstoot waren de zwart-witten wel gevaarlijk, maar de bal ging naast.
Aan de andere kant verraste een omhaal van Johan Alberts doelman Sieben net niet.
De counters van Kloosterhaar bleven gevaarlijk, een aantal keren ook veroorzaakt door matige passing op het middenveld van de thuisploeg.  Koen Godeke was echter goed bij de les en hield zijn doel schoon.
Tussendoor had Niels Lubbers pech toen een raar dwarrelschotje via een tegenstander op de paal belandde.
Ook in de tweede helft lukte het Bruchterveld niet echt het hechte collectief van Kloosterhaar kapot te spelen, al kwamen er wel mogelijkheden. Maar die kregen de gasten ook wel via de counter en hoe!
De beslissing viel in de 75e minuut. Een vrije trap Van Melvin Reinders werd in het eigen strafschopgebied door Robbert Reinders met het hoofd verlengd en passeerde hiermee zijn eigen doelman Godeke.
Hierna had het ook snel 0-2 kunnen worden, het was een wonder dat Kloosterhaar dit niet beter uitspeelde.
Vlak voor tijd had Gijs Odink nog pech met een kopbal op de lat. Het bleef echter bij 0-1.