Gisteravond oefende Bruchterveld 1 thuis tegen HHCO19.

Onder grote belangstelling, vooral van HHC-kant, bleken de gastheren beter in het benutten van de kansen.
Door twee benutte penalties van Koen Dijk en twee treffers van Milan Veneman (waarvan één erg fraaie) werden de jonkies al voor de rust op grote achterstand gezet. Het voetbal van de Tricolores was fris en aardig om naar te kijken.

Daarbij moet worden aangetekend dat de HHC-ers best wel kansen creëerden, maar dat doelman Luuk van Dulmen aan Bruchterveld kant vaak in de weg lag en zo een zeer geslaagd debuut vierde.

Na de rust veel gewissel wat het spel niet ten goede kwam.
Door opnieuw een (nogal goedkope) penalty kwam Bruchterveld op een 5-0 voorsprong. Luuk Benjamins schoot beheerst binnen.
In de laatste minuut werd de eer gered door een der HHC-ers zodat de eindstand 5-1 was.

Voor beide teams een nuttige oefenpot.

Zaterdag a.s geen voetbal ivm het Oranjefeest.

Bruchterveld 1 speelt dinsdag 3 sept om 20:00 uur de bekerwedstrijd tegen MVV’69 in Marle (bij de pizzaboer rechtsaf….)